Autobelettering

Autobelettering klinkt vaak zo eenvoudig, maar veel mensen realiseren zich niet hoe vaak hun voertuigen gezien worden op een dag en wat de inpact daarvan is. Hierom is het zo belangrijk om je wagenpark er altijd top uit te laten zien. Axent Reclame heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd op het ontwerpen en beletteren van uw auto. Wij proberen met u mee te denken en al uw voertuigen te voorzien van uw boodschap volgens de huisstijl en op een technisch uitvoerbare wijze. Natuurlijk doen we dit ook tegen marktconforme prijzen.

Axent Reclame stond ook aan de wieg van het Carwrappen. Al vanaf 2001 zijn wij begonnen met het “inpakken” van auto’s. Destijds nog in vaste kleuren. Tegenwoordig zijn de ontwikkelingen zo ver dat auto’s rijdende billboards kunnen worden door ze volledig te voorzien van full color afbeeldingen. Bijkomend voordeel is dat uw lak goed beschermd blijft.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en onder het genot van een kop koffie te zien of we iets voor u zouden kunnen betekenen.